1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Ayam Cilacap
Kipsaté uit Cilacap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
200 ml water
1 eetl asamwater
2 eetl kecap manis
3 eetl olie
spiesjes
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
1/2 theel peper
1 theel zout
2 theel palmsuiker
75 gr pinda's
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
 
Carta membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x3x1/2cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg het water, het asamwater en de kecap toe en meng alles goed. Rijf 2 stukjes kip aan een spiesje en wrijf deze in met de marinade. Rooster de sate vervolgen langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255414