1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Ayam Cilacap
Kipsaté uit Cilacap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
200 ml water
1 eetl asamwater
2 eetl kecap manis
3 eetl olie
spiesjes
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
1/2 theel peper
1 theel zout
2 theel palmsuiker
75 gr pinda's
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
 
Carta membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x3x1/2cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg het water, het asamwater en de kecap toe en meng alles goed. Rijf 2 stukjes kip aan een spiesje en wrijf deze in met de marinade. Rooster de sate vervolgen langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407570