Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sate Ayam Cilacap - Kipsaté uit Cilacap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Ayam Cilacap
Kipsaté uit Cilacap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
200 ml water
1 eetl asamwater
2 eetl kecap manis
3 eetl olie
spiesjes
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
1/2 theel peper
1 theel zout
2 theel palmsuiker
75 gr pinda's
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
 
Carta membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x3x1/2cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg het water, het asamwater en de kecap toe en meng alles goed. Rijf 2 stukjes kip aan een spiesje en wrijf deze in met de marinade. Rooster de sate vervolgen langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015732