banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Khao Paad Naam Prig - gebakken rijst met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Khao Paad Naam Prig
gebakken rijst met garnalen
ingrediënten:
300 gr rijst
250 gr grote garnalen
50 ml olie
50 ml garnalensaus

garnering:
partjes tomaat
schijfjes komkommer

garnalensaus:
4 teentjes knoflook
6 groene rawits
25 gr trassi
50 ml vissaus (nam pla)
50 ml limesaus

Bereiding:
Pel de garnalen maar laat wel de staarten aan de garnalen zitten. Stoom de rijst gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de garnalen totdat deze gaan krullen. Duurt ongeveer 3 minuten. Schep dan de garnalen uit de olie en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Meng vervolgens de garanalen saus met de olie en voeg dan de gestoomd rijst toe en bak dit onder voortdurend omscheppen voor 2 minuten.
Schep de rijst op en garneer deze met de gebakken garnalen en de partjes tomaat en komkommer.

bereiding garnalensaus:
Wrijf of maal eerst de trassi, de knoflook en de rawits fijn tot een boemboe (pasta) Meng de boemboe dan met de vissaus en de limesaus tot een saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39933281