banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap ayam tumis daun kedondong
gebakken kip in een frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippenvleugels
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
2 rode lomboks
400 ml kokosmelk
2 takjes kedondong (ambarella blad, anders zuring)
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
3 belimbing
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels doormidden. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Snijd de belimbing in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de kokosmelk, de kedondong, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de belimbing toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253933