1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap ayam tumis daun kedondong
gebakken kip in een frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippenvleugels
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
2 rode lomboks
400 ml kokosmelk
2 takjes kedondong (ambarella blad, anders zuring)
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
3 belimbing
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels doormidden. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Snijd de belimbing in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de kokosmelk, de kedondong, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de belimbing toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795