Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sayap ayam tumis daun kedondong - gebakken kip in een frisse saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap ayam tumis daun kedondong
gebakken kip in een frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippenvleugels
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
2 rode lomboks
400 ml kokosmelk
2 takjes kedondong (ambarella blad, anders zuring)
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
3 belimbing
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels doormidden. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Snijd de belimbing in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de kokosmelk, de kedondong, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de belimbing toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427097