Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sayap Ayam Sereh - gekruide kippenvleugels met citroengras
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sayap Ayam Sereh
gekruide kippenvleugels met citroengras

Bahan-bahan:
ingrediënten
30 kippenvleugels
2 eetl olie
 
Bahan perendam:
ingrediënten marinade
5 sjalotjes
3 sereh, witte deel
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 theel zout
1 theel peper
1 theel kunyit
2 theel palmsuiker
1 eetl asam + 4 eetl water
50 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
wrijf, maal of pureer de ingrediënten voor de marinade in een gladde saus. Marineer hiermee de kippenvleugels voor tenminste 2,5 uur. Verhit in een pan de olie en bak de vleugels in 10 minuten bruin en gaar of rooster de vleugels boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924614