Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sayap Ayam Sereh - gekruide kippenvleugels met citroengras

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Sereh
gekruide kippenvleugels met citroengras

Bahan-bahan:
ingrediënten
30 kippenvleugels
2 eetl olie
 
Bahan perendam:
ingrediënten marinade
5 sjalotjes
3 sereh, witte deel
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 theel zout
1 theel peper
1 theel kunyit
2 theel palmsuiker
1 eetl asam + 4 eetl water
50 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
wrijf, maal of pureer de ingrediënten voor de marinade in een gladde saus. Marineer hiermee de kippenvleugels voor tenminste 2,5 uur. Verhit in een pan de olie en bak de vleugels in 10 minuten bruin en gaar of rooster de vleugels boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420609