1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap Ayam Sereh
gekruide kippenvleugels met citroengras

Bahan-bahan:
ingrediënten
30 kippenvleugels
2 eetl olie
 
Bahan perendam:
ingrediënten marinade
5 sjalotjes
3 sereh, witte deel
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 theel zout
1 theel peper
1 theel kunyit
2 theel palmsuiker
1 eetl asam + 4 eetl water
50 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
wrijf, maal of pureer de ingrediënten voor de marinade in een gladde saus. Marineer hiermee de kippenvleugels voor tenminste 2,5 uur. Verhit in een pan de olie en bak de vleugels in 10 minuten bruin en gaar of rooster de vleugels boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin. 
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886446