Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Por Pear Guong - thaise lumpia's met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Por Pear Guong
thaise lumpia's met garnalen

Ingrediënten:
10 lumpia vellen
10 tijgergarnalen / gamba's
1 eetl kecap asin
2 rode rawits
6 koriander blaadjes
1/2 theel peper
olie

garnering:
zoete pruimen saus

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze maar laat het staartstukje zitten. Hak de rawits en de koriander fijn en meng dit met de peper, de kecap en de garnalen en laat het geheel 5 minuten marineren. Leg een garnaal met wat van de marinade op een lumpiavel en rol deze op maar laat het staartstuk uitsteken. Verhit in een wok voldoende olie en bak de lumpia's in 5 minuten goudbruin. Daarna laten uitlekken en serveer het met de pruimen saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 309 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108077