Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Por Pei - eenvoudige loempia's met gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Por Pei
eenvoudige loempia's met gehakt

ingrediënten:
5 loempia vellen (spring rolls)
50 gr varkensgehakt
2 eetl kecap
1/2 theel peper
30 gr wortel
30 gr soun / glass noodles / cellophane noodles
1 ei
olie
water
 
Bereiding:
Week de soen in heet water voor 20 minuten en laat het daarna goed droog uitlekken. Snijd de wortel julienne. Verhit in een pan 1 eetl olie en bak het gehakt samen met de kecap en de peper rul. Klop het ei op.
Neem wat van het gehakt mengsel en leg daarop wat wortel en soun en vouw of rol het dicht. Plak de rand dicht met wat ei.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de loempias voor 2 minuten en serveer.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902635