Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Por Pei - eenvoudige loempia's met gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Por Pei
eenvoudige loempia's met gehakt

ingrediënten:
5 loempia vellen (spring rolls)
50 gr varkensgehakt
2 eetl kecap
1/2 theel peper
30 gr wortel
30 gr soun / glass noodles / cellophane noodles
1 ei
olie
water
 
Bereiding:
Week de soen in heet water voor 20 minuten en laat het daarna goed droog uitlekken. Snijd de wortel julienne. Verhit in een pan 1 eetl olie en bak het gehakt samen met de kecap en de peper rul. Klop het ei op.
Neem wat van het gehakt mengsel en leg daarop wat wortel en soun en vouw of rol het dicht. Plak de rand dicht met wat ei.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de loempias voor 2 minuten en serveer.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231141