banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Por Pei - eenvoudige loempia's met gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Por Pei
eenvoudige loempia's met gehakt

ingrediënten:
5 loempia vellen (spring rolls)
50 gr varkensgehakt
2 eetl kecap
1/2 theel peper
30 gr wortel
30 gr soun / glass noodles / cellophane noodles
1 ei
olie
water
 
Bereiding:
Week de soen in heet water voor 20 minuten en laat het daarna goed droog uitlekken. Snijd de wortel julienne. Verhit in een pan 1 eetl olie en bak het gehakt samen met de kecap en de peper rul. Klop het ei op.
Neem wat van het gehakt mengsel en leg daarop wat wortel en soun en vouw of rol het dicht. Plak de rand dicht met wat ei.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de loempias voor 2 minuten en serveer.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 291 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314663