banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Saté Lilit - saté van zeevruchten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Saté Lilit
saté van zeevruchten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kabeljauwfilet
300 gr verse garnalen, gepeld
500 gr versgeraspte kokos
125 gr base be pasih
5 blaadjes djeruk perut (kaffirlimoen) in ragfijne draadjes
1 theel zwarte peperkorrels, fijngemalen
2 theel zout
5 groene rawits, fijngehakt
2 eetl gule jawa
sereh, gesneden in 15 cm lange 'stokjes' of satéstokjes

Cara membuat:
bereiding:
Pureer kabeljauwfilet of andere stevige witte vis en de garnalen in de keukenmachine of hak ze met een hakmes heel fijn. Meng de vis met alle overige ingrediënten zeer goed door elkaar.
Neem een flinke eetlepel van dit mengsel en maak hiermee een bal rond de punt van een houten satéstokje of de sereh en rooster het boven een houtskoolvuurtje tot goudkleurig.

Tip:
Het is belangrijk dat u verse garnalen en verse vis gebruikt voor dit gerecht, want ingevroren zeevruchten zijn te nat.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39981551