1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Saté Lilit
saté van zeevruchten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kabeljauwfilet
300 gr verse garnalen, gepeld
500 gr versgeraspte kokos
125 gr base be pasih
5 blaadjes djeruk perut (kaffirlimoen) in ragfijne draadjes
1 theel zwarte peperkorrels, fijngemalen
2 theel zout
5 groene rawits, fijngehakt
2 eetl gule jawa
sereh, gesneden in 15 cm lange 'stokjes' of satéstokjes

Cara membuat:
bereiding:
Pureer kabeljauwfilet of andere stevige witte vis en de garnalen in de keukenmachine of hak ze met een hakmes heel fijn. Meng de vis met alle overige ingrediënten zeer goed door elkaar.
Neem een flinke eetlepel van dit mengsel en maak hiermee een bal rond de punt van een houten satéstokje of de sereh en rooster het boven een houtskoolvuurtje tot goudkleurig.

Tip:
Het is belangrijk dat u verse garnalen en verse vis gebruikt voor dit gerecht, want ingevroren zeevruchten zijn te nat.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087932