Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Saté Lilit - saté van zeevruchten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Saté Lilit
saté van zeevruchten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kabeljauwfilet
300 gr verse garnalen, gepeld
500 gr versgeraspte kokos
125 gr base be pasih
5 blaadjes djeruk perut (kaffirlimoen) in ragfijne draadjes
1 theel zwarte peperkorrels, fijngemalen
2 theel zout
5 groene rawits, fijngehakt
2 eetl gule jawa
sereh, gesneden in 15 cm lange 'stokjes' of satéstokjes

Cara membuat:
bereiding:
Pureer kabeljauwfilet of andere stevige witte vis en de garnalen in de keukenmachine of hak ze met een hakmes heel fijn. Meng de vis met alle overige ingrediënten zeer goed door elkaar.
Neem een flinke eetlepel van dit mengsel en maak hiermee een bal rond de punt van een houten satéstokje of de sereh en rooster het boven een houtskoolvuurtje tot goudkleurig.

Tip:
Het is belangrijk dat u verse garnalen en verse vis gebruikt voor dit gerecht, want ingevroren zeevruchten zijn te nat.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233493