Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Saté Udang - saté van garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Saté Udang
saté van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr grote garnalen, gepeld
250 gr base be pasih
sereh, gesneden in stokjes van 15 cm lang

Cara membuat:
bereiding:
Vermeng de garnalen en de kruidenpasta door elkaar. Laat dit 24 uur in de koelkast staan. Spies de volgende dag elke garnaal aan de dunne kant van een serehstokje. Rooster het boven een houtskoolvuur
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264778