banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sateh ikan saus cuka - Vissaté met zoetzure saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh ikan saus cuka
Vissaté met zoetzure saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr visfilet
50 ml santen kepala (zie recept)
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel, witte peper
6 sjalotten
5 teentjes knoflook

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
1/2 komkommer
50 gr wortel
1 sjalot
2 teentje knoflook
1 rode lombok
6 rawits
25 gr ebi
2 theel, geraspte gula jawa
3 eetl. witte azijn,
zout

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Maal de visfilet fijn en meng dit met de boemboe en de santen. Verdeel de massa in vieren en verpak dit als een rolletje in bananenblad. Zet de rolletjes vast met de prikkers en stoom de rolletjes gaar in 20 minuten.

Cara membuat saus:
bereiding:
Snijd de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaden. Snijd de komkommer en de wortel julliene. Blancheer dit kort. Wrijf of maal vervolgens de sjalot, de knoflook, de rawits, de ebi, de lombok en de suiker fijn tot een boemboe. Meng dit met de azijn, het zout, de komkommer en de wortel. Snijd de vis in plakjes en serveer deze met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 224 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586601