1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Coto Makasar
rundvlees in een kruidige bouillon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rundvlees
200 gr pens
200 gr runderlong
2000 ml runderbouillon (zie recept)
50 gr pinda's
3 cm laos
4 sereh stengels
2 eetl taoco
2 eetl kecap manis
2 theel zout
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 kemiri noten
1 theel ketumbar
 
Taburan:
garnering:
2 stengels bleekselderij
1 citroen
sambal tomat
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de bouillon en voeg het vlees, de pens en de long toe en kook deze gaar. Schep het vlees daarna uit de pan en snijd het in stukjes. Voeg het daarna weer toe aan de pan.
Rooster de pinda's en wrijf of maal deze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Voeg de pinda's, de bumbu, de laos, de taoco, de kecap, de sereh, het zout en de peper toe en laat het geheel sudderen totdat alle kruiden goed zijn ingetrokken. Serveer hierbij partjes citroen, de sambal en in de lengte gesneden dunne reepjes bleekselderij.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758443