Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Cram Cam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cram Cam
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (Kuah Siap)
400 gr kippenvlees, fijngesneden
125 gr base be siap
1 theel zwarte peper
1 salamblad
1 serehstengel, gekneusd
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)

Cara membuat:
bereiding:
Breng de bouillon in een pan aan de kook. Wikkel vervolgens de base be siap en de zwrte peper in een doek, bindt dicht en doe dit samen met de salam en de sereh in de pan en laat dit voor 10 minuten sudderen.
Voeg het kippenvlees dan toe en laat dit nog 15 minuten sudderen totdat het vlees gaar is. Verwijder het zakje met de base be siap en breng de soep op smaak met peper en zout.
Garneer met bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433099