logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cram Cam
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (Kuah Siap)
400 gr kippenvlees, fijngesneden
125 gr base be siap
1 theel zwarte peper
1 salamblad
1 serehstengel, gekneusd
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)

Cara membuat:
bereiding:
Breng de bouillon in een pan aan de kook. Wikkel vervolgens de base be siap en de zwrte peper in een doek, bindt dicht en doe dit samen met de salam en de sereh in de pan en laat dit voor 10 minuten sudderen.
Voeg het kippenvlees dan toe en laat dit nog 15 minuten sudderen totdat het vlees gaar is. Verwijder het zakje met de base be siap en breng de soep op smaak met peper en zout.
Garneer met bawang goreng.

Add comment

Submit

who is online

We have 65 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160522