1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cram Cam
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (Kuah Siap)
400 gr kippenvlees, fijngesneden
125 gr base be siap
1 theel zwarte peper
1 salamblad
1 serehstengel, gekneusd
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)

Cara membuat:
bereiding:
Breng de bouillon in een pan aan de kook. Wikkel vervolgens de base be siap en de zwrte peper in een doek, bindt dicht en doe dit samen met de salam en de sereh in de pan en laat dit voor 10 minuten sudderen.
Voeg het kippenvlees dan toe en laat dit nog 15 minuten sudderen totdat het vlees gaar is. Verwijder het zakje met de base be siap en breng de soep op smaak met peper en zout.
Garneer met bawang goreng.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969