Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cram Cam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cram Cam
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (Kuah Siap)
400 gr kippenvlees, fijngesneden
125 gr base be siap
1 theel zwarte peper
1 salamblad
1 serehstengel, gekneusd
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)

Cara membuat:
bereiding:
Breng de bouillon in een pan aan de kook. Wikkel vervolgens de base be siap en de zwrte peper in een doek, bindt dicht en doe dit samen met de salam en de sereh in de pan en laat dit voor 10 minuten sudderen.
Voeg het kippenvlees dan toe en laat dit nog 15 minuten sudderen totdat het vlees gaar is. Verwijder het zakje met de base be siap en breng de soep op smaak met peper en zout.
Garneer met bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068903