Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (Kuah Siap)
400 gr kippenvlees, fijngesneden
125 gr base be siap
1 theel zwarte peper
1 salamblad
1 serehstengel, gekneusd
zout en peper naar smaak
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)
Cara membuat:
bereiding:
Breng de bouillon in een pan aan de kook. Wikkel vervolgens de base be siap en de zwrte peper in een doek, bindt dicht en doe dit samen met de salam en de sereh in de pan en laat dit voor 10 minuten sudderen.
Voeg het kippenvlees dan toe en laat dit nog 15 minuten sudderen totdat het vlees gaar is. Verwijder het zakje met de base be siap en breng de soep op smaak met peper en zout.
Garneer met bawang goreng.
ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (Kuah Siap)
400 gr kippenvlees, fijngesneden
125 gr base be siap
1 theel zwarte peper
1 salamblad
1 serehstengel, gekneusd
zout en peper naar smaak
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)
Cara membuat:
bereiding:
Breng de bouillon in een pan aan de kook. Wikkel vervolgens de base be siap en de zwrte peper in een doek, bindt dicht en doe dit samen met de salam en de sereh in de pan en laat dit voor 10 minuten sudderen.
Voeg het kippenvlees dan toe en laat dit nog 15 minuten sudderen totdat het vlees gaar is. Verwijder het zakje met de base be siap en breng de soep op smaak met peper en zout.
Garneer met bawang goreng.