1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cileupe udeng
Friszure garnalensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
550 gr grote garnalen
1 limoen (sap)
zout naar smaak
3 belimbing wuluh (zure stervrucht)
500 ml water
4 jeruk purutblaadjes
3 asam sunti

Haluskan;
boemboe:
4 sjalotjes,
2 teentje knoflook
10 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een past. Pel de garnalen en verwijder de zwarte draad, maar laat het staartstukje zitten. Snijd de belimbing in plakes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar de garnalen, de boemboe, de jeruk purut, het zout en de asam sunti toe en stoof dit 15 minuten. Dan de belimbing toevoegen en nog 3 minuten laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878