Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Binte Biluhuta 2 - Soep met garnalen, maïs en tomaten met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Binte Biluhuta 2
Soep met garnalen, maïs en tomaten met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 rawits,
zout naar smaak
10 sjalotten
3 tomaten
1 carambola (belimbing)
3 bosuitjes
5 takjes citroenbasilicum (kemangi)
250 gr kleine garnalen
350 ml water
250 gr maïskorrels
150 gr geraspte kokos
1/2 limoen (sap)
1/2 theel zwarte peper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn, de tomaten in partjes en de carambola in plakjes. Snijd de bosuitjes in reepjes. Wrijf of maal de rawits met het zout fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en kook hierin de garnalen voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook dit nog zachtjes voor 3-5 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934986