banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Binte Biluhuta 1
soep met mais en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. gepelde garnalen
1 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
240 gr. mais
2 rode lomboks
100 gr. geraspte kokos
1 limoen (sap)
4 tomaten
2 sjalotten
3 lente-uitjes
1/2 eetl. ketjap asin
peper en zout naar smaak
400 ml water
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tomaten in partjes en de lente-uitjes in fijne reepjes. Wrijf of maal de sjalotten en de lomboks fijn tot een pasta. Bestrooi de garnalen met de peper en het zout en laat dit 10 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar het zout, de suiker, de tomaat en de mais toe en laat dit 3 minutrn zachtjes stoven. Vervolgens de boemboe toevoegen en al roerend de kokos toevoegen en laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen. Dan de ketjap, de garnalen en het limoensap toevoegen en bestrooi het geheel met de lente-uitjes.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36643284