banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Binte Biluhuta 1 - soep met mais en garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Binte Biluhuta 1
soep met mais en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. gepelde garnalen
1 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
240 gr. mais
2 rode lomboks
100 gr. geraspte kokos
1 limoen (sap)
4 tomaten
2 sjalotten
3 lente-uitjes
1/2 eetl. ketjap asin
peper en zout naar smaak
400 ml water
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tomaten in partjes en de lente-uitjes in fijne reepjes. Wrijf of maal de sjalotten en de lomboks fijn tot een pasta. Bestrooi de garnalen met de peper en het zout en laat dit 10 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar het zout, de suiker, de tomaat en de mais toe en laat dit 3 minutrn zachtjes stoven. Vervolgens de boemboe toevoegen en al roerend de kokos toevoegen en laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen. Dan de ketjap, de garnalen en het limoensap toevoegen en bestrooi het geheel met de lente-uitjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38239187