Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Binte Biluhuta 1
soep met mais en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. gepelde garnalen
1 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
240 gr. mais
2 rode lomboks
100 gr. geraspte kokos
1 limoen (sap)
4 tomaten
2 sjalotten
3 lente-uitjes
1/2 eetl. ketjap asin
peper en zout naar smaak
400 ml water
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tomaten in partjes en de lente-uitjes in fijne reepjes. Wrijf of maal de sjalotten en de lomboks fijn tot een pasta. Bestrooi de garnalen met de peper en het zout en laat dit 10 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar het zout, de suiker, de tomaat en de mais toe en laat dit 3 minutrn zachtjes stoven. Vervolgens de boemboe toevoegen en al roerend de kokos toevoegen en laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen. Dan de ketjap, de garnalen en het limoensap toevoegen en bestrooi het geheel met de lente-uitjes.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573503