1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Binte Bilo Huta
mais en tonijn soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mais
6 sjalotten
1000 ml kippen bouillon
5 tomaten
250 gr tonijn
5 cm kunyit
150 gr tauge
1 rode lombok
3 lente-uitjes
2 takjes koriander
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de lente-uitjes fijn. Snijd de lombok in dunne ringetjes en wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de tomaten in kleine partjes en de tonijn in blokjes. Hak de coriander grof.
Verhit in wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 5 minuten. Voeg dan de mais en de bouillon toe en laat het zachtjes voor 5 minuten sudderen. Voeg dan de lombok, de tomaten, de tonijn en de lente-ui toe en laat dit zachtjes nog 5 minuten sudderen. Vervolgens de coriander, de kunyit en de tauge toevoegen en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999