banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Binte Bilo Huta - mais en tonijn soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Binte Bilo Huta
mais en tonijn soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mais
6 sjalotten
1000 ml kippen bouillon
5 tomaten
250 gr tonijn
5 cm kunyit
150 gr tauge
1 rode lombok
3 lente-uitjes
2 takjes koriander
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de lente-uitjes fijn. Snijd de lombok in dunne ringetjes en wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de tomaten in kleine partjes en de tonijn in blokjes. Hak de coriander grof.
Verhit in wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 5 minuten. Voeg dan de mais en de bouillon toe en laat het zachtjes voor 5 minuten sudderen. Voeg dan de lombok, de tomaten, de tonijn en de lente-ui toe en laat dit zachtjes nog 5 minuten sudderen. Vervolgens de coriander, de kunyit en de tauge toevoegen en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564705