1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Binte Bilo Huta
mais en tonijn soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mais
6 sjalotten
1000 ml kippen bouillon
5 tomaten
250 gr tonijn
5 cm kunyit
150 gr tauge
1 rode lombok
3 lente-uitjes
2 takjes koriander
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de lente-uitjes fijn. Snijd de lombok in dunne ringetjes en wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de tomaten in kleine partjes en de tonijn in blokjes. Hak de coriander grof.
Verhit in wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 5 minuten. Voeg dan de mais en de bouillon toe en laat het zachtjes voor 5 minuten sudderen. Voeg dan de lombok, de tomaten, de tonijn en de lente-ui toe en laat dit zachtjes nog 5 minuten sudderen. Vervolgens de coriander, de kunyit en de tauge toevoegen en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36099537