Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sambal Goreng Peria - pittig gebakken sopropo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Peria
pittig gebakken sopropo

Bahan-bahan:
300 gr groene peria/pare/bittermeloen/sopropo
200 gr garnalen
100 ml water
1/2 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
2 teentjes knoflook
1 sjalotjes
1 theel terasi/trasi
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pare in plakjes/reepjes van 1 cm en strooi het zout erover en laat dit 15 minuten intrekken. Spel het daarna goed af. Pel de garnalen en maak deze schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze kort. Dan de pare toevoegen en bak totdat het gaar is geworden. Voeg dan het water toe en bak totdat het vocht is gebasorbeerd.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812303