Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur Menir 3 - Sajoer van spinazie en mais

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sayur Menir 3
Sajoer van spinazie en mais
Bahan-bahan:
ingrediënten:
160 gr bayam (of anders spinazie)
3 maïskolven
4 sjalotten
1000 ml water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 cm temu kunci
1/2 theel trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en snijd de mais van de kolven. Verhit in een pan het water en voeg de mais, de boemboe en de sjalotten toe en laat dit 10 minuten zachtjes koken. Dan het zout en de spinazie toevoegen en het nog 5 minuten zachtjes laten doorkoken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257123