Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Sayur menir - spinaziesoep
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sayur menir
spinaziesoep
Bahan- bahan:
ingrediënten:
250 gr runderpoulet
4 sjalotten
2 teentje knoflook
1 wortel
2 temu kunci
1 theel trassi
1/2 theel ketumbar
500 gr spinazie
1/2 kusa (anders 1 labu siam of 1 komkommer)
275 gr jagung (maïs)
zout naar smaak
1 theel suiker
350 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het vlees zachtjes in het water en laat dit inkoken tot er 250 ml bouillon is. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Kneus de temu knuci en voeg dit samen met de sjalotten, de knoflook, de trassi en de ketumbar toe aan de bouillon. Laat dit nog zachtjes 15 minuten stoven. Snijd de kusa in blokjes en voeg dit met het zout en de mais toe aan de bouillon. Vervolgens de spinazie met de suiker toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven. De groenten moeten knapperig maar gaar zijn.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083792