banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur menir - spinaziesoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur menir
spinaziesoep
Bahan- bahan:
ingrediënten:
250 gr runderpoulet
4 sjalotten
2 teentje knoflook
1 wortel
2 temu kunci
1 theel trassi
1/2 theel ketumbar
500 gr spinazie
1/2 kusa (anders 1 labu siam of 1 komkommer)
275 gr jagung (maïs)
zout naar smaak
1 theel suiker
350 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het vlees zachtjes in het water en laat dit inkoken tot er 250 ml bouillon is. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Kneus de temu knuci en voeg dit samen met de sjalotten, de knoflook, de trassi en de ketumbar toe aan de bouillon. Laat dit nog zachtjes 15 minuten stoven. Snijd de kusa in blokjes en voeg dit met het zout en de mais toe aan de bouillon. Vervolgens de spinazie met de suiker toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven. De groenten moeten knapperig maar gaar zijn.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570138