banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur menir - spinaziesoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur menir
spinaziesoep
Bahan- bahan:
ingrediënten:
250 gr runderpoulet
4 sjalotten
2 teentje knoflook
1 wortel
2 temu kunci
1 theel trassi
1/2 theel ketumbar
500 gr spinazie
1/2 kusa (anders 1 labu siam of 1 komkommer)
275 gr jagung (maïs)
zout naar smaak
1 theel suiker
350 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het vlees zachtjes in het water en laat dit inkoken tot er 250 ml bouillon is. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Kneus de temu knuci en voeg dit samen met de sjalotten, de knoflook, de trassi en de ketumbar toe aan de bouillon. Laat dit nog zachtjes 15 minuten stoven. Snijd de kusa in blokjes en voeg dit met het zout en de mais toe aan de bouillon. Vervolgens de spinazie met de suiker toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven. De groenten moeten knapperig maar gaar zijn.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40302877