Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur menir - spinaziesoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur menir
spinaziesoep
Bahan- bahan:
ingrediënten:
250 gr runderpoulet
4 sjalotten
2 teentje knoflook
1 wortel
2 temu kunci
1 theel trassi
1/2 theel ketumbar
500 gr spinazie
1/2 kusa (anders 1 labu siam of 1 komkommer)
275 gr jagung (maïs)
zout naar smaak
1 theel suiker
350 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het vlees zachtjes in het water en laat dit inkoken tot er 250 ml bouillon is. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Kneus de temu knuci en voeg dit samen met de sjalotten, de knoflook, de trassi en de ketumbar toe aan de bouillon. Laat dit nog zachtjes 15 minuten stoven. Snijd de kusa in blokjes en voeg dit met het zout en de mais toe aan de bouillon. Vervolgens de spinazie met de suiker toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven. De groenten moeten knapperig maar gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257078