logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur menir
Sajoer van spinazie met rijst
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
175 gr bayam (of anders spinazie)
2 eetl. rijst
4 sjalotten
1000 ml water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 cm temu kunci
1/2 theel trasi bakar (geroosterder trassi)

Cara Membuat:
bereiding:
Stamp eerst de rijstkorrel grof. Snijd de sjalotten in de dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kook het water in een pan en voeg daar de rijst, de slalotten en de boemboe toe en laat dit 10 minuten koken. Voeg dan de spinazie en het zout toe en laat dit nog 4 minuten stoven totdat de spinazie gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 52 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176069