1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Masak Jeruk
mosselen in een lichte citrus saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr mosselen, zonder schelp
1 salam blad
5 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras, witte deel
1 cm jahe
200 ml water
2 asam kandis
1 theel zout
2 theel palmsuiker
1 cm laos
1 eetl olie

Haluskan:
2 kemiri noten
4 cm kunyit
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en rasp de laos. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut, de sereh, de laos en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de mosselen toe en meng alles goed. Dan het water, de asam kandis, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35399804