Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kerang Masak Jeruk - mosselen in een lichte citrus saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kerang Masak Jeruk
mosselen in een lichte citrus saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr mosselen, zonder schelp
1 salam blad
5 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras, witte deel
1 cm jahe
200 ml water
2 asam kandis
1 theel zout
2 theel palmsuiker
1 cm laos
1 eetl olie

Haluskan:
2 kemiri noten
4 cm kunyit
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en rasp de laos. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut, de sereh, de laos en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de mosselen toe en meng alles goed. Dan het water, de asam kandis, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024266