logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sayur Masak Jamur
gemengde groenten met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bloemkool roosjes
100 gr champignons
3 bakso ikan / visballetjes
100 gr erwten
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/4 theel peper
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 eetl maizena + 1 eetl water
1 theel sesam olie
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de champignons en de bakso. Snijd de knoflook fijn en de lomboks in schuine plakje. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de lomboks voor 2 minuten. Dan de champignons, de bloemkool, de bakso en de erwten toevoegen en bak deze zacht. Dan de oestersaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillom toevoegen en breng aan de kook. Meng de opgeloste maizena erdoor en kook totdat de saus zich verdikt. Dan de sesamolie erdoor mengen en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 102 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392367