banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Masak Jamur - gemengde groenten met champignons
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Masak Jamur
gemengde groenten met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bloemkool roosjes
100 gr champignons
3 bakso ikan / visballetjes
100 gr erwten
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/4 theel peper
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 eetl maizena + 1 eetl water
1 theel sesam olie
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de champignons en de bakso. Snijd de knoflook fijn en de lomboks in schuine plakje. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de lomboks voor 2 minuten. Dan de champignons, de bloemkool, de bakso en de erwten toevoegen en bak deze zacht. Dan de oestersaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillom toevoegen en breng aan de kook. Meng de opgeloste maizena erdoor en kook totdat de saus zich verdikt. Dan de sesamolie erdoor mengen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40577113