Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur Lompong - Sajoer van tarostengels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Lompong
Sajoer van tarostengels
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 tarostengels
3 cm laos, gekneusd
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 salam blad
1 theel, gerapste palmsuiker
zout naar smaak
water

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel, ketumbar
4 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
3-4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Schil de stengels en snijd deze in stukjes van 2-3 cm. Verhit het water in een pan en kook hierin de stukjes voor 10 minuten en laat het daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hierdoor de salam, de suiker en de laos. Voeg vervolgens het zout en de taro toe en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181872