1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Lombok Rebung
pittig gestoofde bamboescheuten in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr bamboescheuten
25 gr melinjo blad
9 groene lomboks
7 rode lomboks
5 rode rawits
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
1 sereh/citroengras (witte deel)
750 ml kokosmelk
2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 cm laos
2 cm jahe
1 cm kencur
1 cm kunyit, geroosterd
1 eetl ebi, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboescheuten in stukken, de lomboks en de rawits in ringen, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de bumbu, de jeruk purut, de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de rawits toe en bak deze zacht. Dan de rebung toevoegen en meng alles goed door elkaar. Giet de kokosmelk toe en roer de melinjo blad, het zout en de palmsuiker erdoor en kook het geheel zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969