logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Bumbu Bakar
reepjes gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
1/2 limoen, sap
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1 theel peper
1 theel vissaus
1 theel sesamolie
300 ml water
1/2 theel zout
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
1/2 rode paprika
4 lente-ui
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x1x1cm. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.
Meng het vlees met het limoensap, de oestersaus, de kecap, de peper, de vissaus, de sesamolie, het zout en de palmsuiker en laat dit 15 minuten intrekken.
Rooster of gril de paprika en zet apart. Verhit in een pan de olie en bak het vlees samen met de kruiden, de knoflook en de jahe en bak totdat het vlees verkleurt. Voeg dan het water toe en kook/bak het vlees verder gaar. Meng dan de paprika en de lente-ui erdoor en serveer.


Add comment

Submit

who is online

We have 184 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151529