Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Daging Bumbu Bakar
reepjes gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
1/2 limoen, sap
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1 theel peper
1 theel vissaus
1 theel sesamolie
300 ml water
1/2 theel zout
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
1/2 rode paprika
4 lente-ui
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x1x1cm. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.
Meng het vlees met het limoensap, de oestersaus, de kecap, de peper, de vissaus, de sesamolie, het zout en de palmsuiker en laat dit 15 minuten intrekken.
Rooster of gril de paprika en zet apart. Verhit in een pan de olie en bak het vlees samen met de kruiden, de knoflook en de jahe en bak totdat het vlees verkleurt. Voeg dan het water toe en kook/bak het vlees verder gaar. Meng dan de paprika en de lente-ui erdoor en serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578511