Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Daging Bumbu Bakar - reepjes gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Bumbu Bakar
reepjes gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
1/2 limoen, sap
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1 theel peper
1 theel vissaus
1 theel sesamolie
300 ml water
1/2 theel zout
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
1/2 rode paprika
4 lente-ui
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x1x1cm. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.
Meng het vlees met het limoensap, de oestersaus, de kecap, de peper, de vissaus, de sesamolie, het zout en de palmsuiker en laat dit 15 minuten intrekken.
Rooster of gril de paprika en zet apart. Verhit in een pan de olie en bak het vlees samen met de kruiden, de knoflook en de jahe en bak totdat het vlees verkleurt. Voeg dan het water toe en kook/bak het vlees verder gaar. Meng dan de paprika en de lente-ui erdoor en serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184823