banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Bumbu Bakar - reepjes gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Bumbu Bakar
reepjes gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
1/2 limoen, sap
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1 theel peper
1 theel vissaus
1 theel sesamolie
300 ml water
1/2 theel zout
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
1/2 rode paprika
4 lente-ui
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x1x1cm. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.
Meng het vlees met het limoensap, de oestersaus, de kecap, de peper, de vissaus, de sesamolie, het zout en de palmsuiker en laat dit 15 minuten intrekken.
Rooster of gril de paprika en zet apart. Verhit in een pan de olie en bak het vlees samen met de kruiden, de knoflook en de jahe en bak totdat het vlees verkleurt. Voeg dan het water toe en kook/bak het vlees verder gaar. Meng dan de paprika en de lente-ui erdoor en serveer.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444137