Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Daging Bumbu Bakar - reepjes gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Bumbu Bakar
reepjes gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
1/2 limoen, sap
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1 theel peper
1 theel vissaus
1 theel sesamolie
300 ml water
1/2 theel zout
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
1/2 rode paprika
4 lente-ui
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x1x1cm. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.
Meng het vlees met het limoensap, de oestersaus, de kecap, de peper, de vissaus, de sesamolie, het zout en de palmsuiker en laat dit 15 minuten intrekken.
Rooster of gril de paprika en zet apart. Verhit in een pan de olie en bak het vlees samen met de kruiden, de knoflook en de jahe en bak totdat het vlees verkleurt. Voeg dan het water toe en kook/bak het vlees verder gaar. Meng dan de paprika en de lente-ui erdoor en serveer.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 327 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922793