logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Leong pantunu
Geroosterd gekruid varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr speklappen
zout naar smaak
1 bosje bieslook <

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
7 rawits
8 cm gember (jahe/djahé)
3 serehstengels
7 jeruk purutblaadjes

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Knip de bieslook fijn en meng dit door de boemboe. Wrijf het vlees in met de boemboe en marineer het vlees hiermee voor 45 minuten. Rooster het vlees vervolgens boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 338 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421550