Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Jing Jiang Rou Si - 京酱肉丝
reepjes varkensvlees in zoete bonensaus

Ingrediënten:
400 gr varkensfilet
2 theel lichte sojasaus
2 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel maizena
1/4 theel zout
1/2 theel witte peper
2 eetl water
1 theel olie
3 eetl olie

Ingrediënten saus:
3 eetl tian mian jiang / zoete bonen saus
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl palmsuiker
2 eetl water

Complementair:
Tofu vellen
komkommer, reepjes
lente-ui, reepjes

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Meng dan de sojasaus, de rijstwijn, de maizena, het zout, de peper en het water erdoor totdat het vlees kleverig wordt. Meng dan de theel olie erdoor en laat het tenminste 10 minuten marineren. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan, op hoog vuur, de olie, Voeg dan het vlees toe en bak het al roerend totdat het van kleur is verandert. Schep het dan uit de pan en zet apart.
Dan op laag vuur de saus toevoegen en laat het zachtjes sudderen totdat het begint in te dikken. Voeg dan het vlees weer toe en meng goed. Serveer als een wrap.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577646