logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Jing Ng Far Nam
gestoomd gekruid buikspek

Ingrediënten:
1000 gr mager buikspek (zonder vel)
2 teentjes knoflook
1/2 theel vijfkruidenpoeder
2 eetl Shaoxing rijstwijn
6 eetl donkere sojasaus
110 gr rijst

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken/blokjes. Hak de knoflook fijn. Meng het vlees met de knoflook, de vijfkruidepoeder, de rijstwijn en de sojasaus en laat dit tenminste 60 minuten marineren.
Rooster de rijst op middelhoog vuur voor 15 minuten totdat deze goudbruin is geworden. Wrijf of maal het daarna fijn. Meng de rijstmeel daarna door het vlees.
Stoom het vlees daarna in 120 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 77 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151266