Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Jing Ng Far Nam - gestoomd gekruid buikspek

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jing Ng Far Nam
gestoomd gekruid buikspek

Ingrediënten:
1000 gr mager buikspek (zonder vel)
2 teentjes knoflook
1/2 theel vijfkruidenpoeder
2 eetl Shaoxing rijstwijn
6 eetl donkere sojasaus
110 gr rijst

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken/blokjes. Hak de knoflook fijn. Meng het vlees met de knoflook, de vijfkruidepoeder, de rijstwijn en de sojasaus en laat dit tenminste 60 minuten marineren.
Rooster de rijst op middelhoog vuur voor 15 minuten totdat deze goudbruin is geworden. Wrijf of maal het daarna fijn. Meng de rijstmeel daarna door het vlees.
Stoom het vlees daarna in 120 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 429 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906173