Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Jing Ng Far Nam - gestoomd gekruid buikspek

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jing Ng Far Nam
gestoomd gekruid buikspek

Ingrediënten:
1000 gr mager buikspek (zonder vel)
2 teentjes knoflook
1/2 theel vijfkruidenpoeder
2 eetl Shaoxing rijstwijn
6 eetl donkere sojasaus
110 gr rijst

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken/blokjes. Hak de knoflook fijn. Meng het vlees met de knoflook, de vijfkruidepoeder, de rijstwijn en de sojasaus en laat dit tenminste 60 minuten marineren.
Rooster de rijst op middelhoog vuur voor 15 minuten totdat deze goudbruin is geworden. Wrijf of maal het daarna fijn. Meng de rijstmeel daarna door het vlees.
Stoom het vlees daarna in 120 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431234