logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Hunan roerbak van varkenvlees en pepers

Ingrediënten:
500 gr varkensbuik (pork belly)
5 rode lomboks/keriting
5 groene lomboks/keriting
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 eetl lichte sojasaus
1/3 theel donkere sojasaus
1 eetl rijstwijn
2 lente-uitjes
1/2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de pepers in 4 cm lange stukken, het vlees in dunne plakjes en de lente-ui in 4 cm lange stukjes. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn.
Verhit een pan en voeg de lomboks toe en bak deze 1 minuut tot zacht en schep uit de pan. voeg dan de olie toe en dan het vlees en bak het vlees totdat deze licht bruin worden en gaan krullen. Schuif het vlees aan de kant en voeg de jahe en de knoflook toe en bak voor 1 minuut. dan de lomboks toevoegen samen met de sojasaus en de rijstwijn en meng goed. Dan de lente-ui toevoegen en meng goed. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 86 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151437