banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Hunan roerbak van varkenvlees en pepers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hunan roerbak van varkenvlees en pepers

Ingrediënten:
500 gr varkensbuik (pork belly)
5 rode lomboks/keriting
5 groene lomboks/keriting
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 eetl lichte sojasaus
1/3 theel donkere sojasaus
1 eetl rijstwijn
2 lente-uitjes
1/2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de pepers in 4 cm lange stukken, het vlees in dunne plakjes en de lente-ui in 4 cm lange stukjes. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn.
Verhit een pan en voeg de lomboks toe en bak deze 1 minuut tot zacht en schep uit de pan. voeg dan de olie toe en dan het vlees en bak het vlees totdat deze licht bruin worden en gaan krullen. Schuif het vlees aan de kant en voeg de jahe en de knoflook toe en bak voor 1 minuut. dan de lomboks toevoegen samen met de sojasaus en de rijstwijn en meng goed. Dan de lente-ui toevoegen en meng goed. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115561