banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 11 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Sambal goreng hati ayam - gebakken kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal goreng hati ayam
gebakken kippenlevertjes
Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr kippenlevertjes
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 eetl sambal ulek (zie recept)
4 kemirienoten
150 ml kokosmelk
1 serehstengel, gekneusd
2,5 cm laos
1 theel zout
1 theel gula jawa
2 jeruk purut blaadjes
1 theel asem
3 eetl water
olie
zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng de asem met het water. Kook de levertjes in water met zout gaar. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de sambal, de kemirie, de laos en de gula jawa fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de boemboe. Voeg de levertjes toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 357 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38249197