1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal goreng hati ayam
gebakken kippenlevertjes
Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr kippenlevertjes
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 eetl sambal ulek (zie recept)
4 kemirienoten
150 ml kokosmelk
1 serehstengel, gekneusd
2,5 cm laos
1 theel zout
1 theel gula jawa
2 jeruk purut blaadjes
1 theel asem
3 eetl water
olie
zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng de asem met het water. Kook de levertjes in water met zout gaar. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de sambal, de kemirie, de laos en de gula jawa fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de boemboe. Voeg de levertjes toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35083531