Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal goreng hati ayam - gebakken kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal goreng hati ayam
gebakken kippenlevertjes
Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr kippenlevertjes
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 eetl sambal ulek (zie recept)
4 kemirienoten
150 ml kokosmelk
1 serehstengel, gekneusd
2,5 cm laos
1 theel zout
1 theel gula jawa
2 jeruk purut blaadjes
1 theel asem
3 eetl water
olie
zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng de asem met het water. Kook de levertjes in water met zout gaar. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de sambal, de kemirie, de laos en de gula jawa fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de boemboe. Voeg de levertjes toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036666