1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 1 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 2 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Bledeg
een bliksemse kip met eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
10 eieren
11 rode lomboks
20 rode rawits
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl zout
1/2 theel plamsuiker
300 ml water
1000 ml santen
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereidng:
Snijd de kip in 10 stukken. Snijd de lomboks en de rawits fijn. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. 
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de lomboks en de rawits toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens het water toevoegen en kook de kip vrijwel gaar.
Vervolgens de santen toevoegen met het zout en de palmsuiker en meng. Breek de eieren boven de pan een voor een en roer alles goed door. Breng aan de kook en roer totdat de eieren gestold zijn.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35657283