1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Bledeg
een bliksemse kip met eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
10 eieren
11 rode lomboks
20 rode rawits
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl zout
1/2 theel plamsuiker
300 ml water
1000 ml santen
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereidng:
Snijd de kip in 10 stukken. Snijd de lomboks en de rawits fijn. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. 
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de lomboks en de rawits toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens het water toevoegen en kook de kip vrijwel gaar.
Vervolgens de santen toevoegen met het zout en de palmsuiker en meng. Breek de eieren boven de pan een voor een en roer alles goed door. Breng aan de kook en roer totdat de eieren gestold zijn.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812828