banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 18 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 29 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Bledeg
een bliksemse kip met eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
10 eieren
11 rode lomboks
20 rode rawits
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl zout
1/2 theel plamsuiker
300 ml water
1000 ml santen
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereidng:
Snijd de kip in 10 stukken. Snijd de lomboks en de rawits fijn. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. 
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de lomboks en de rawits toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens het water toevoegen en kook de kip vrijwel gaar.
Vervolgens de santen toevoegen met het zout en de palmsuiker en meng. Breek de eieren boven de pan een voor een en roer alles goed door. Breng aan de kook en roer totdat de eieren gestold zijn.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36517954