1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Betawi Asem Manis 1

Bahan-bahan:
ingrediënten
1 kip (1200 gr)
5 rode lomboks
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 theel asem
2 eetl water
1/2 theel trassi
2 eetl water
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)
120 ml azijn
4 eetl olie
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de kip in stukken, de sjalot, de lomboks en de knoflook fijn. Meng de asem door het water en de trassi door het water. Wrijf de kip in met zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip rondom bruin. Voeg dan de sjalot, de knoflook, de lombok, het asemwater en het trassiwater toe en stoof dit totdat het vocht in ingekookt. Dan de sukker en de azijn toevoegen en de kip gaar stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789469