1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Hati Ayam 2
Gekruide kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenlevertjes en maagjes
4 cm laos, gekneusd
5 rode lomboks
3 eetl. olie
3 salam blad
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rawits,
1 theel, trasi bakar
1 theel, suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kippenlevetjes en maagjes grof. Snijd de lomboks fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en smoor hierin de lomboks en schep deze daarna uit de wok/wadjan. Fruit in dezelfde olie de boemboe voor 3 minuten.
Voeg dan het vlees, de salam en de laos toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens het zout en de kokosmelk toevoegen en laat het geheel zachtjes 10 minuten sudderen. Dan de lomboks erdoorheen roeren en serveren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789469