logo

Recente Reacties

Sambal Goreng Hati Ayam 2
Gekruide kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenlevertjes en maagjes
4 cm laos, gekneusd
5 rode lomboks
3 eetl. olie
3 salam blad
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rawits,
1 theel, trasi bakar
1 theel, suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kippenlevetjes en maagjes grof. Snijd de lomboks fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en smoor hierin de lomboks en schep deze daarna uit de wok/wadjan. Fruit in dezelfde olie de boemboe voor 3 minuten.
Voeg dan het vlees, de salam en de laos toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens het zout en de kokosmelk toevoegen en laat het geheel zachtjes 10 minuten sudderen. Dan de lomboks erdoorheen roeren en serveren.

Add comment

Submit

who is online

We have 282 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42955654