1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Hati Ayam 2
Gekruide kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenlevertjes en maagjes
4 cm laos, gekneusd
5 rode lomboks
3 eetl. olie
3 salam blad
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rawits,
1 theel, trasi bakar
1 theel, suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kippenlevetjes en maagjes grof. Snijd de lomboks fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en smoor hierin de lomboks en schep deze daarna uit de wok/wadjan. Fruit in dezelfde olie de boemboe voor 3 minuten.
Voeg dan het vlees, de salam en de laos toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens het zout en de kokosmelk toevoegen en laat het geheel zachtjes 10 minuten sudderen. Dan de lomboks erdoorheen roeren en serveren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253595