Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal goreng hati dan ampela ayam
Sambal goreng van kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 kippenlevertjes
16 kippenmaagjes
3 rode lomboks
3 cm laos, gekneusd
3 eetl. olie
4 kleine salam blaadjes
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluksan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
6 rawits
1 theel trasi bakar
1 theel suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de levertjes en de maagjes in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Fruit vervolgens de boemboe voor 3 minuten en voeg dan het vlees, de salam en de laos toe en bak dit nog 5 minuten. dan het zout en de dunnen kokosmelk toevoegen en dit alles 5 minuten zachtjes laten koken. Dan de lomboks en de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530