banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal goreng hati dan ampela ayam - Sambal goreng van kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal goreng hati dan ampela ayam
Sambal goreng van kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 kippenlevertjes
16 kippenmaagjes
3 rode lomboks
3 cm laos, gekneusd
3 eetl. olie
4 kleine salam blaadjes
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluksan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
6 rawits
1 theel trasi bakar
1 theel suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de levertjes en de maagjes in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Fruit vervolgens de boemboe voor 3 minuten en voeg dan het vlees, de salam en de laos toe en bak dit nog 5 minuten. dan het zout en de dunnen kokosmelk toevoegen en dit alles 5 minuten zachtjes laten koken. Dan de lomboks en de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586542