1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal goreng hati dan ampela ayam
Sambal goreng van kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 kippenlevertjes
16 kippenmaagjes
3 rode lomboks
3 cm laos, gekneusd
3 eetl. olie
4 kleine salam blaadjes
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluksan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
6 rawits
1 theel trasi bakar
1 theel suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de levertjes en de maagjes in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Fruit vervolgens de boemboe voor 3 minuten en voeg dan het vlees, de salam en de laos toe en bak dit nog 5 minuten. dan het zout en de dunnen kokosmelk toevoegen en dit alles 5 minuten zachtjes laten koken. Dan de lomboks en de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886390