banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Cah Buncis Cakalang Gendot - gestoofde bonen met vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cah Buncis Cakalang Gendot
gestoofde bonen met vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr tonijn
200 gr kouseband
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 salam blad
2 cm laos
4 gendot pepers
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
150 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snipper de tonijn en snijd de kouseband in schuine stukjes.Snijd de sjalotjes en de knoflook in plakjes. Snijd de lomboks schuin in plakjes en de gendot in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de gendot, de tonijn, de kousebang, het zout, de peper en de palmsuiker toe en roer dit goed. Dan het water toevoegen en het geheel gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983090