banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Buncis Cakalang Gendot - gestoofde bonen met vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cah Buncis Cakalang Gendot
gestoofde bonen met vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr tonijn
200 gr kouseband
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 salam blad
2 cm laos
4 gendot pepers
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
150 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snipper de tonijn en snijd de kouseband in schuine stukjes.Snijd de sjalotjes en de knoflook in plakjes. Snijd de lomboks schuin in plakjes en de gendot in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de gendot, de tonijn, de kousebang, het zout, de peper en de palmsuiker toe en roer dit goed. Dan het water toevoegen en het geheel gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585276