Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar ketimoen - atjar van komkommer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar ketimoen
atjar van komkommer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers
200 ml azijn
1 rode lombok
2 eetl suiker
1 ui
2 eetl olie
zout

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
4 kemirienoten
4 cm kunyit (kurkuma)
5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Snijd eerst de ongeschilde komkommers in kleine stukjes. Bestrooi deze met zout en laat de komkommer uitlekken. Snijd de ui en de lombok fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de ui voor 2 minuten. Voeg dan de azijn, de suiker en de lombok toe en laat hetr even aan de kook komen. Dan de komkommer toevoegen en het geheel laten afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024526