Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Khao Pad Pong Kari - gebakken rijst met kerrie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khao Pad Pong Kari
gebakken rijst met kerrie

Ingrediënten:
450 gr rijst, gekookt
2 teentjes knoflook
1 aardappel, klein
1 ui, klein
60 gr erwten
3 eetl lichte sojasaus
1/2 theel palmsuiker
1 theel kerriepoeder
1/2 theel peper
2 eetl olie

Garnering:
verse koriander, gehakt
plakjes/blokjes komkommer

Bereiding:
Hak de knoflook fijn. snijd de aardappel in kleine blokjes. snijd de ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 1 minuut. Voeg dan de aardappel toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan de rijst toe en meng goed. Dan de overige ingrediënten toevoegen en meng goed. Bak het verder gaar.
Strooi de koriander erover en serveer het met de komkommer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977