logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Khao Phad Ka-phrao
nasi goreng met kip en basilicum

Ingrediënten:
150 kip filet
600 gr gekookt rijst
4 teentjes knoflook
7 rode rawits
2 takjes thaise basilicum
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een wok de olie en bak het vlees voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook en de rawits toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens de plamsuiker en de rijst toevoegen en bak dit voor 2-3 minuten. Roer de kecap, de vissaus en de basilicumblaadjes erdoor en bak het geheel nog verder voor 2 minuten en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 257 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140009