Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Khao Phad Ka-phrao - nasi goreng met kip en basilicum

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Khao Phad Ka-phrao
nasi goreng met kip en basilicum

Ingrediënten:
150 kip filet
600 gr gekookt rijst
4 teentjes knoflook
7 rode rawits
2 takjes thaise basilicum
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een wok de olie en bak het vlees voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook en de rawits toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens de plamsuiker en de rijst toevoegen en bak dit voor 2-3 minuten. Roer de kecap, de vissaus en de basilicumblaadjes erdoor en bak het geheel nog verder voor 2 minuten en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977