zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Zoetzure groenten
- Miang Kham
- Sambal Goreng Daging
- Khao Niaw Sod Sei - gevulde kleefrijstballetjes
- Babat Gongso - gekruide gebakken runderpens uit Semarang
- Udang Balado - tijgergarnalen in pittige saus
- Miyeok Muchim - zeewier salade
- Babi Rujak 2 - varkensvlees in gekruide saus
- Khor Gai Tod - gecoate gebakken kippenvleugels
- Sateh bumbu sidolie
Khao Phad Ka-phrao - nasi goreng met kip en basilicum


Khao Phad Ka-phrao
nasi goreng met kip en basilicum
Ingrediënten:
150 kip filet
600 gr gekookt rijst
4 teentjes knoflook
7 rode rawits
2 takjes thaise basilicum
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
2 eetl olie
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een wok de olie en bak het vlees voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook en de rawits toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens de plamsuiker en de rijst toevoegen en bak dit voor 2-3 minuten. Roer de kecap, de vissaus en de basilicumblaadjes erdoor en bak het geheel nog verder voor 2 minuten en serveer.
nasi goreng met kip en basilicum
Ingrediënten:
150 kip filet
600 gr gekookt rijst
4 teentjes knoflook
7 rode rawits
2 takjes thaise basilicum
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
2 eetl olie
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een wok de olie en bak het vlees voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook en de rawits toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens de plamsuiker en de rijst toevoegen en bak dit voor 2-3 minuten. Roer de kecap, de vissaus en de basilicumblaadjes erdoor en bak het geheel nog verder voor 2 minuten en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.