banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Khao Phat 3 - gebakken Thaise rijst

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Khao Phat 3
gebakken Thaise rijst
Ingrediënten:
300 gr rijst
2 sjalotten
4 lente-uitjes
175 gr krab
3 eetl olie
100 gr gehakt
100 gr noorse garnalen
2 eieren
zout en peper naar smaak
2 eetl vissaus (Nam Pla)
1 eetl chilisaus
2 tomaten in partjes

garnering:
2 eetl fijngehakte verse koriander,

Bereiding:
Kook de rijst gaar. Snijd de sjalotten fijn en de lente-uitjes in ringetjes. Haal het krabvlees uit elkaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de krab en de garnalen toevoegen en nog 2 minuten doorbakken. Klop de eieren op met peper en zout naar smaak en meng dit door het gehakt. Als het ei gestold is, dan de rijst toevoegen en 4 minuten doorbakken.
Vervolgens de vissaus, de chilisaus, de tomaten toevoegen en nog 3 minuten onder voortdurend omscheppen bakken. Garneer met de koriander.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303331