Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Oseng Hati Ampela - pittig gekruide gestoofde kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Hati Ampela
pittig gekruide gestoofde kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 paar kippenlever en spiermaag
water
2 cm jahe
4 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1 tomaat
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos
100 ml kippenbouillon
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de levertjes en de spiermagen gaar en snijd deze daarna in stukken en zet apart.
Hak de knoflook en de ui fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen en de tomaat in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en het ui voor 2 minuten. Voeg dan de tomaat, de lomboks, de salam en de laos toe en meng goed en bak voor 3 minuten.
Dan de lever, de spiermaag, de kecap, het zout, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en meng alles goed. Kook/bak totdat het vocht is geabsorbeerd en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420755