Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Oseng Hati Ampela - pittig gekruide gestoofde kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Hati Ampela
pittig gekruide gestoofde kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 paar kippenlever en spiermaag
water
2 cm jahe
4 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1 tomaat
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos
100 ml kippenbouillon
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de levertjes en de spiermagen gaar en snijd deze daarna in stukken en zet apart.
Hak de knoflook en de ui fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen en de tomaat in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en het ui voor 2 minuten. Voeg dan de tomaat, de lomboks, de salam en de laos toe en meng goed en bak voor 3 minuten.
Dan de lever, de spiermaag, de kecap, het zout, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en meng alles goed. Kook/bak totdat het vocht is geabsorbeerd en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067291