banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Oseng Hati Ampela - pittig gekruide gestoofde kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng Hati Ampela
pittig gekruide gestoofde kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 paar kippenlever en spiermaag
water
2 cm jahe
4 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1 tomaat
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos
100 ml kippenbouillon
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de levertjes en de spiermagen gaar en snijd deze daarna in stukken en zet apart.
Hak de knoflook en de ui fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen en de tomaat in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en het ui voor 2 minuten. Voeg dan de tomaat, de lomboks, de salam en de laos toe en meng goed en bak voor 3 minuten.
Dan de lever, de spiermaag, de kecap, het zout, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en meng alles goed. Kook/bak totdat het vocht is geabsorbeerd en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592295