Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Osen petai ampela - gekruide kippenmaagjes met petehbonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Osen petai ampela
gekruide kippenmaagjes met petehbonen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
200 gr garnalen
500 gr kippemaagjes
125 gr petehbonen
2 eetl bieslook
3 cm gember (jahe/djahé)
2 salamblaadjes
1 rode lombok
1 groene lombok
5 rode uien
3 teentjes knoflook
400 ml kokosmelk
1 citroen (sap)
olie
suiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maangjes grof en wrijf dit in met de citroen. Snijd de overige ingrediënten klein behalve de garnalen. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de kruiden behalve de bieslook en voeg dan de maagjes toe en de garnalen. Bak dit alles totdat de garnalen verkleuren. Voeg dan de petehbonen, de pepers, de suiker en de kokosmelk toe en laat alles zachtjes gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911569