1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Osen petai ampela
gekruide kippenmaagjes met petehbonen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
200 gr garnalen
500 gr kippemaagjes
125 gr petehbonen
2 eetl bieslook
3 cm gember (jahe/djahé)
2 salamblaadjes
1 rode lombok
1 groene lombok
5 rode uien
3 teentjes knoflook
400 ml kokosmelk
1 citroen (sap)
olie
suiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maangjes grof en wrijf dit in met de citroen. Snijd de overige ingrediënten klein behalve de garnalen. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de kruiden behalve de bieslook en voeg dan de maagjes toe en de garnalen. Bak dit alles totdat de garnalen verkleuren. Voeg dan de petehbonen, de pepers, de suiker en de kokosmelk toe en laat alles zachtjes gaar stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382252