Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Osen petai ampela - gekruide kippenmaagjes met petehbonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Osen petai ampela
gekruide kippenmaagjes met petehbonen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
200 gr garnalen
500 gr kippemaagjes
125 gr petehbonen
2 eetl bieslook
3 cm gember (jahe/djahé)
2 salamblaadjes
1 rode lombok
1 groene lombok
5 rode uien
3 teentjes knoflook
400 ml kokosmelk
1 citroen (sap)
olie
suiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maangjes grof en wrijf dit in met de citroen. Snijd de overige ingrediënten klein behalve de garnalen. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de kruiden behalve de bieslook en voeg dan de maagjes toe en de garnalen. Bak dit alles totdat de garnalen verkleuren. Voeg dan de petehbonen, de pepers, de suiker en de kokosmelk toe en laat alles zachtjes gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184606