banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Daun Genjer - Gestoofd moeraskruid met garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Daun Genjer
Gestoofd moeraskruid met garnalen
Bahan-bahan;
ingrediënten
3 bosjes moeraskruid (genjer)
100 gr gedroogde garnalen
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 kleine tomaten
3 eetl. olie
3 salam blad
1/2 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
kom water

Cara membuat:
Bereiding:
Week de garnalen eerst in water voor 20 minuten en snijd het moeraskruid grof. Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes en snijd de ontpitte lomboks in reepjes. Snijd de tomaten in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de garnalen en de salam toe en bak dit alles nog 3 minuten. Dan de tomaten, de suiker, het zout en het moeraskruid toevoegen en het geheel nog 5 minuten zachtjes laten bakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 273 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686270