banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ikan Mas Woku - karper in kruidige curry saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Mas Woku
karper in kruidige curry saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
850 gr karper
1 limoen (sap)
5 eetl olie
5 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1/2 pandan blad
250 ml water
3 jinten blad
2 lente uitjes
3 salam blad

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
6 rode rawits
6 cm kunyit
6 cm jahe
4 tomaten
11 kemiri
1 serehstengel
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het kunyit blad, het pandan blad en het jinten blad zeer fijn. Snijd de lente ui grof. Rooster de kemiri droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrdiënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de vis schoon en wrijf deze in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok de oli en fruit de boemboe, samen met het kunyit blad, het pandan blad, het de jeruk purut blaadjes voor 3 minuten.
Voeg het water en dan de vis toe en laat dit zachtjes sudderen. Dan de lenteui en het jintenblad toevoegen en het zachtjes laten sudderen tot het gaar is en de saus is gebonden. Voeg dan het salemblad toe en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 330 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39981700