banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan Mas Woku - karper in kruidige curry saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Mas Woku
karper in kruidige curry saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
850 gr karper
1 limoen (sap)
5 eetl olie
5 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1/2 pandan blad
250 ml water
3 jinten blad
2 lente uitjes
3 salam blad

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
6 rode rawits
6 cm kunyit
6 cm jahe
4 tomaten
11 kemiri
1 serehstengel
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het kunyit blad, het pandan blad en het jinten blad zeer fijn. Snijd de lente ui grof. Rooster de kemiri droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrdiënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de vis schoon en wrijf deze in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok de oli en fruit de boemboe, samen met het kunyit blad, het pandan blad, het de jeruk purut blaadjes voor 3 minuten.
Voeg het water en dan de vis toe en laat dit zachtjes sudderen. Dan de lenteui en het jintenblad toevoegen en het zachtjes laten sudderen tot het gaar is en de saus is gebonden. Voeg dan het salemblad toe en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 377 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37388644