Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ikan Masak Air Garam - Bonito met stervrucht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Masak Air Garam
Bonito met stervrucht

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bonito/tonijn
6 cm gember, gekneusd
1 tomaat
3 zure stervruchten (belimbing wuluh)
500 ml water
1 eetl zout
1 limoen (sap)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten, de tomaat in partjes en de belimbing in plakjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg het zout, de vis, de gember en de tomaat toe en laat het geheel zachtjes 10 minuten sudderen. Voeg dan het limoensap en de belimbing toe en laat alles nog zachtjes 10 minuten sudderen totdat alles gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 300 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233272