Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Roti Maryam - brood uit Surabaya

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Roti Maryam
brood uit Surabaya

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bloem
2 eieren
2 theel zout
125 gr boter
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op met het zout. Meng de bloem met 25 gr boter en het eiermengsel en kneed het tot een deeg. Laat het deeg afgedekt tenminster 6 uur rusten. Verdeel het deeg in 15 porties. Rol het deeg uit tot het erg dun is en wrijf het in met 7 gr boter. Rol het deeg daarna op in een rondje en druk het plat. Verhit in een wok de olie en bak de roti goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906830