Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Roti Maryam - brood uit Surabaya

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Roti Maryam
brood uit Surabaya

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bloem
2 eieren
2 theel zout
125 gr boter
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op met het zout. Meng de bloem met 25 gr boter en het eiermengsel en kneed het tot een deeg. Laat het deeg afgedekt tenminster 6 uur rusten. Verdeel het deeg in 15 porties. Rol het deeg uit tot het erg dun is en wrijf het in met 7 gr boter. Rol het deeg daarna op in een rondje en druk het plat. Verhit in een wok de olie en bak de roti goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 254 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023102