banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Dadar Mangga - flensjes met mangovulling

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dadar Mangga
flensjes met mangovulling
Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr bloem,
75 gr rijstemeel,
125 ml gerapste kokos
2 eetl poedersuiker
3 eieren
325 ml melk,
2 mango’s
olie

bahan-bahan saus:
ingrediënten saus
250 ml kokosmelk
2 eetl gula jawa (palmsuiker)

Taburan:
garnering:
125 ml gerapste kokos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de mango's in blokjes en klop de eieren op. Meng de kokos, de rijstemeel, de bloem en de poedersuiker door elkaar. Voeg dan de eieren en de melk toe en klop het geheel tot een beslag. Verhit in een koekenpan de olie en bak de flensjes van 2 eetl beslag. Vul dan de flensjes met de mango en rol deze op. Giest de saus erover en bestrooi het met de geraspte kokos.

saus: verhit in een pan de kokosmelk en smelt hierin de suiker.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38899942