flensjes met mangovulling
Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr bloem,
75 gr rijstemeel,
125 ml gerapste kokos
2 eetl poedersuiker
3 eieren
325 ml melk,
2 mango’s
olie
bahan-bahan saus:
ingrediënten saus
250 ml kokosmelk
2 eetl gula jawa (palmsuiker)
Taburan:
garnering:
125 ml gerapste kokos
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de mango's in blokjes en klop de eieren op. Meng de kokos, de rijstemeel, de bloem en de poedersuiker door elkaar. Voeg dan de eieren en de melk toe en klop het geheel tot een beslag. Verhit in een koekenpan de olie en bak de flensjes van 2 eetl beslag. Vul dan de flensjes met de mango en rol deze op. Giest de saus erover en bestrooi het met de geraspte kokos.
saus: verhit in een pan de kokosmelk en smelt hierin de suiker.
ingrediënten:
75 gr bloem,
75 gr rijstemeel,
125 ml gerapste kokos
2 eetl poedersuiker
3 eieren
325 ml melk,
2 mango’s
olie
bahan-bahan saus:
ingrediënten saus
250 ml kokosmelk
2 eetl gula jawa (palmsuiker)
Taburan:
garnering:
125 ml gerapste kokos
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de mango's in blokjes en klop de eieren op. Meng de kokos, de rijstemeel, de bloem en de poedersuiker door elkaar. Voeg dan de eieren en de melk toe en klop het geheel tot een beslag. Verhit in een koekenpan de olie en bak de flensjes van 2 eetl beslag. Vul dan de flensjes met de mango en rol deze op. Giest de saus erover en bestrooi het met de geraspte kokos.
saus: verhit in een pan de kokosmelk en smelt hierin de suiker.