banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Dadar Mangga - flensjes met mangovulling

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dadar Mangga
flensjes met mangovulling
Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr bloem,
75 gr rijstemeel,
125 ml gerapste kokos
2 eetl poedersuiker
3 eieren
325 ml melk,
2 mango’s
olie

bahan-bahan saus:
ingrediënten saus
250 ml kokosmelk
2 eetl gula jawa (palmsuiker)

Taburan:
garnering:
125 ml gerapste kokos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de mango's in blokjes en klop de eieren op. Meng de kokos, de rijstemeel, de bloem en de poedersuiker door elkaar. Voeg dan de eieren en de melk toe en klop het geheel tot een beslag. Verhit in een koekenpan de olie en bak de flensjes van 2 eetl beslag. Vul dan de flensjes met de mango en rol deze op. Giest de saus erover en bestrooi het met de geraspte kokos.

saus: verhit in een pan de kokosmelk en smelt hierin de suiker.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559172