banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Dodol Garut
kleefrijst nagerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ketanmeel (kleefrijst bloem)
2500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak
1000 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
900 ml dikke kokosmelk (santen asli)
keukenpapier
boter

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het zout en de dunne kokosmelk door de bloem totdat er glad beslag gevormd wordt. Verhit het beslag in een pan zodat het gebonden wordt. Laat ver vervolgens afkoelen. Giet in een andere pan de palmsuiker en wat van de dikke kokosmelk bij elkaar en laat de suiker oplossen. Giet deze massa bij het beslag en roer dit er goed door. Dan de overige kokosmelk er door heen mengen en breng dit langzaam aan de kook. Kook het geheel zachtjes totdat de massa kleverig wordt en de olie vrijkomt.
Vet wat keukenpapier in en giet de massa op het keukenpapier en spreidt dit tot een rechthoek of vierkant. Laat het vervolgens afkoelen en stevig worden en snijd het daarna in stukken.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36616563