1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Dodol Garut
kleefrijst nagerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ketanmeel (kleefrijst bloem)
2500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak
1000 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
900 ml dikke kokosmelk (santen asli)
keukenpapier
boter

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het zout en de dunne kokosmelk door de bloem totdat er glad beslag gevormd wordt. Verhit het beslag in een pan zodat het gebonden wordt. Laat ver vervolgens afkoelen. Giet in een andere pan de palmsuiker en wat van de dikke kokosmelk bij elkaar en laat de suiker oplossen. Giet deze massa bij het beslag en roer dit er goed door. Dan de overige kokosmelk er door heen mengen en breng dit langzaam aan de kook. Kook het geheel zachtjes totdat de massa kleverig wordt en de olie vrijkomt.
Vet wat keukenpapier in en giet de massa op het keukenpapier en spreidt dit tot een rechthoek of vierkant. Laat het vervolgens afkoelen en stevig worden en snijd het daarna in stukken.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888850