banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
kaki babi kecap sayuran - varkenspoten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
kaki babi kecap sayuran
varkenspoten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 varkenspoten
100 gr in rondjes gesneden worteltjes
150 gr taugé
150 gr geblanceerde sperciebonen
125 ml kecap manis
1 theel ketoembar
1 theel djinten
1 theel trassie
3 in dunne reepjes gesneden sjalotten
1 teentje knoflook, fijngesneden
zout naar smaak
sambal badjak naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de varkenspoten halfgaar, snijd dan de poten dan doormidden en laat deze uitlekken. De bouillon apart houden. In een wok/wadjan de trassie, de knoflook, de sambal badjak en de sjalotten in wat olie fruiten totdat de sjalotten bruin zijn geworden. Vervolgens de in stukken gesneden varkenspoten en de overige kruiden toevoegen.
Dan de ketjap en 1000 ml bouillon toevoegen en laten sudderen totdat het vlees bijna gaar is. Dan de wortelen en de sperziebonen toevoegen Op het laatste de taugé toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442810