Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
kaki babi kecap sayuran - varkenspoten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
kaki babi kecap sayuran
varkenspoten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 varkenspoten
100 gr in rondjes gesneden worteltjes
150 gr taugé
150 gr geblanceerde sperciebonen
125 ml kecap manis
1 theel ketoembar
1 theel djinten
1 theel trassie
3 in dunne reepjes gesneden sjalotten
1 teentje knoflook, fijngesneden
zout naar smaak
sambal badjak naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de varkenspoten halfgaar, snijd dan de poten dan doormidden en laat deze uitlekken. De bouillon apart houden. In een wok/wadjan de trassie, de knoflook, de sambal badjak en de sjalotten in wat olie fruiten totdat de sjalotten bruin zijn geworden. Vervolgens de in stukken gesneden varkenspoten en de overige kruiden toevoegen.
Dan de ketjap en 1000 ml bouillon toevoegen en laten sudderen totdat het vlees bijna gaar is. Dan de wortelen en de sperziebonen toevoegen Op het laatste de taugé toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 464 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065181