zoeken
Recente reacties

8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Tim nyat nyat - Gestoofd varkensvlees in uien saus
- Gule Pare - gestoofde bitterkomkommer
- Asem Kemamah Atjeh - sambal stokvis
- Serabi - Flensjes met zoete kokosmelksaus
- Koatum Gai - kippensoep met rijst
- Semur Kambing Giling Kacang Merah - gehaktballetjes met rode kidney bonen
- Babi guling - Geroosterd speenvarken
- Hati Ampela Mercon - pittige gebakken kippenlevertjes
- Gule belung - Stoofpotje van vis en groenten
- Gochujang Saewu Gui - pittig geroosterde sate van garnalen
kaki babi kecap sayuran - varkenspoten


kaki babi kecap sayuran
varkenspoten
varkenspoten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 varkenspoten
100 gr in rondjes gesneden worteltjes
150 gr taugé
150 gr geblanceerde sperciebonen
125 ml kecap manis
1 theel ketoembar
1 theel djinten
1 theel trassie
3 in dunne reepjes gesneden sjalotten
1 teentje knoflook, fijngesneden
zout naar smaak
sambal badjak naar smaak
olie
Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de varkenspoten halfgaar, snijd dan de poten dan doormidden en laat deze uitlekken. De bouillon apart houden. In een wok/wadjan de trassie, de knoflook, de sambal badjak en de sjalotten in wat olie fruiten totdat de sjalotten bruin zijn geworden. Vervolgens de in stukken gesneden varkenspoten en de overige kruiden toevoegen.
Dan de ketjap en 1000 ml bouillon toevoegen en laten sudderen totdat het vlees bijna gaar is. Dan de wortelen en de sperziebonen toevoegen Op het laatste de taugé toevoegen.
ingrediënten:
3 varkenspoten
100 gr in rondjes gesneden worteltjes
150 gr taugé
150 gr geblanceerde sperciebonen
125 ml kecap manis
1 theel ketoembar
1 theel djinten
1 theel trassie
3 in dunne reepjes gesneden sjalotten
1 teentje knoflook, fijngesneden
zout naar smaak
sambal badjak naar smaak
olie
Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de varkenspoten halfgaar, snijd dan de poten dan doormidden en laat deze uitlekken. De bouillon apart houden. In een wok/wadjan de trassie, de knoflook, de sambal badjak en de sjalotten in wat olie fruiten totdat de sjalotten bruin zijn geworden. Vervolgens de in stukken gesneden varkenspoten en de overige kruiden toevoegen.
Dan de ketjap en 1000 ml bouillon toevoegen en laten sudderen totdat het vlees bijna gaar is. Dan de wortelen en de sperziebonen toevoegen Op het laatste de taugé toevoegen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.