Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
kaki babi kecap sayuran - varkenspoten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
kaki babi kecap sayuran
varkenspoten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 varkenspoten
100 gr in rondjes gesneden worteltjes
150 gr taugé
150 gr geblanceerde sperciebonen
125 ml kecap manis
1 theel ketoembar
1 theel djinten
1 theel trassie
3 in dunne reepjes gesneden sjalotten
1 teentje knoflook, fijngesneden
zout naar smaak
sambal badjak naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de varkenspoten halfgaar, snijd dan de poten dan doormidden en laat deze uitlekken. De bouillon apart houden. In een wok/wadjan de trassie, de knoflook, de sambal badjak en de sjalotten in wat olie fruiten totdat de sjalotten bruin zijn geworden. Vervolgens de in stukken gesneden varkenspoten en de overige kruiden toevoegen.
Dan de ketjap en 1000 ml bouillon toevoegen en laten sudderen totdat het vlees bijna gaar is. Dan de wortelen en de sperziebonen toevoegen Op het laatste de taugé toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110484