banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gedang Mekuah - groene papayasoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gedang Mekuah
groene papayasoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 onrijpe papaya van ± 750 gram (kan ook met pompoen of chinese wintermeloen)
1 liter kippenbouillon
2 blaadjes salam
1 stengel sereh, gekneusd
1/4 theelepel gemalen witte peper
1 theelepel zout

Haluskan:
boemboe:
250 gr. base jukut

Taburan:
garnering:
gebakken sjalotten

Cara membuat:
bereiding:
Schil de papaya en verwijder de zaadlijsten. Indien je geen papaya kan krijgen, dan kan je ook pompoen of chinese wintermeloen gebruiken. Snijd de papaya in 4 tot 6 repen en snijd deze repen overdwars in kleinere reepjes van ongeveer een halve centimeter dik.
Verhit de kippenbouillon en voeg de boemboe toe. Breng het geheel aan de kook en laat dit zachtjes voor 2 minuten koken. Voeg dan de sereh, de salamblaadjes en de papaya toe.
Breng de soep op smaak met zout en peper en garneer de soep voor het opdienen met bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576656