Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Gangan Ikan Kelik/lele - soep van meerval met cassave

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gangan Ikan Kelik/lele
soep van meerval met cassave

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ikan lele (meerval)
500 gr cassave
1000 ml water
2 salam blaadjes
1 eetl asem
100 ml water
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotjes
3 kemiries
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 cm laos
3 cm kunyit
5 rode rawits
1 theel trasi
1 sereh stengel (alleen witte deel)

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in stukken. Snijd de cassave in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water (100 ml)
Verhit in een pan het water en voeg de boemboe, het asemwater, de salam en de cassave toe. Dan de vis, de palmsuiker en het zout toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de vis en de cassave gaar zijn. Serveer

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41436198