1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Cumi
een zachte sambal van inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 ml inktvis
250 ml santen asli
1 eetl limoen pulp
1 tomaat
1 jeruk purut blaadje
1 salam blad
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1 theel palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout
1 rode rawit
1/2 serehstengel

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de inktvis schoon en snijd deze fijn evenals de tomaat. Verhit in een wok de olie en fruit de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de tomaat, de jeruk purut en de salam toe en bak dit 1 minuut. Dan de inktvis, de santen en het limoensap toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452